Fiskebrygga i Kristiansand

Sosiale arrangementer på fagkongressen

Rebusløp på vei til Haubitz låve 31. august

Lørdag 31. august inviterer vi til rebusløp hvor vi tar dere med på vandring til noen av byens vakre perler. Vi satser på sol og varmt vær når startskuddet går fra Clarion Hotel Ernst lørdag ettermiddag 31. august kl 19.00. På en avstand tilsvarende ca 1.5 kilometer vil dere få noen morsomme utfordringer og rebusløpet avsluttes ved Haubitz låve. I dette flotte rustikke lokalet samles vi til sosial sammenkomst hvor det blir servert et varmt måltid og muligheter for å kjøpe forfriskende drikke. Vi avslører vinnerlaget fra dagens rebusløp og hvor en kjent lokal DJ spiller variert musikk.

Vi lover topp stemning!

1280px Haubitz Låven 19401

Haubitz Låve - Byggeår 1940

Under det tyske angrepet på Kristiansand 9 april 1940 gikk det gamle ammunisjonslageret på toppen av Odderøya i luften. På denne tomten bygget tyskerne en låve som skulle tjene som artillerilager.

atrium

Kongressmiddag 1. september

Kongressmiddag søndag 1. sept holdes på Clarion Hotel Ernst. Denne kvelden vil være fylt med god mat, drikke og mye moro. Anestesiavdelingen i Kristiansand satser på en Oscar nominasjon som blant annet vil bli presentert denne kvelden.

Med forbehold om endringer byr vi på følgende meny:

Forrett: Fritert Tortilla lefse toppet med marinerte scampi, frisk salat, guacamole og ananassalsa.

Hovedrett kjøtt: Indrefilet av svin serveres med fløtegratinerte poteter, blomkålpure, syltet deliløk, brokkolini, rødvin og solbærsaus.

Hovedrett fisk: Torsk serveres med asparges, aspargesbønner, ertepure, amadine poteter og kaperssmør.

Dessert: Pasjonsfrukt brulee serveres med coulis og friske bær.

Meld deg på under fanen påmelding og husk å krysse av for om du ønsker kjøtt eller fisk som hovedrett. Vi ønsker dere velkommen til en innholdsrik festkveld.

MaxVolume selskapsdekket copy

BD hovedsamarbeidspartner ALNSF Fagkongress 2019 KristiansandBD hovedsamarbeidspartner ALNSF Fagkongress 2019 Kristiansand

Utskrift

nsf weblogo

ALNSF er en faggruppe under Norsk Sykepleierforbund.

Kontaktinformasjon

ALNSF - Anestesisykepleiernes Landsgruppe av NSF

Norsk Sykepleierforbund
Tollbugata 22
Postboks 456, Sentrum 0104 Oslo

Mobil: 900 82 187 (Leder)

anestesisykepleierne NSF logo