Nyheter fra ALNSF

Fagkongress Quiz 3

4DD0F15A F894 44FA AAD1 E27BBCD98DFB

Din siste sjanse til å bli kåret til quizmester under årets fagkongress fortsetter. Her er siste quiz av tre quiz. Alle tre må løses etter tur.

Utskrift

Fagkongress Quiz 2

Quiz2

Din sjanse til å bli kåret til quizmester under årets fagkongress fortsetter. Her er quiz to av tre quiz. Alle tre må løses etter tur.

Utskrift

Fagkongressen i Kristiansand

Workshop på fagkongressen i Kristiansand

På Fagkongressen i Kristiansand har du mulighet til å få med deg følgende workshop: «Can`t ventilate, can`t intubate», den vil foregå som parallellsesjon på mandagen før lunsj. Workshopen består av 5 forskjellige stasjoner hvor du får prøve deg på litt forskjellig. Les mer om de forskjellige stasjonene under fanen fagkongress og fagprogram. Workshopen har plass til 30 stykker, så det lønner seg å melde seg på raskt dersom du ønsker å få med deg disse.

Utskrift

Fagkongress quiz 1

Finn fem feil

Vi ønsker å hedre en quiz mester under årets fagkongress. Her vil det vil bli lagt ut tre quiz hvor alle må løses etter tur. Det trekkes ut en vinner fra alle som har riktig svar på alle tre quizene. Denne vil motta en flott premie under fagkongressmiddagen.

Utskrift

ALNSF Fagkongress 2019 - Retningslinjer posters

Har du en spennende tematikk du vil dele med oss? 

Bidra til å synliggjøre og sette ord på anestesisykepleierens funksjonsområde.

Deltar du i et fag- eller forskningsprosjekt som kan være interessant for andre å få kjennskap til? I så fall, meld deg på med Poster til årets Fagkongress.

Alle med relevant tematikk i henhold til vårt fag- og funksjonsområde kan delta. 

Send inn et abstrakt i forkant av kongressen. Posterne stilles ut under Fagkongressen. 

Utdanningsutvalget kårer beste Poster som honoreres med 1000,- kr og Diplom.

Utskrift

ALNSF lyser ut i år fem kongresstipend

Har du lyst til å være med på fagkongressen i Kristiansand? Da har du mulighet til å søke om å få dekket kongressavgiften. I år lyser vi ut fem kongresstipend. Det du trenger å gjøre er å sende en søknad via linken her på siden.

Søknadsfrist er 1. april.

Utskrift

Stipender

Stipend og stipendordninger i ALNSF 2019

ALNSF Stipender 2019

ALNSF medlemmer kan søke om stipender til fagutvikling, utdanning og prosjektarbeid for anestesisykepleiere. I år har vi følgende stipender å tilby.

Utskrift

Liv Wangen til minne

Liv Wangen til minne

Lille julaften fikk vi den tunge meldingen om at Liv var gått bort. Hun ble 58 år. Liv vokste opp på Vinstra i Gudbrandsdalen som eldst i en søskenflokk på fire. Storfamilien gav Liv verdier som hun bar med seg videre i livet. I arbeidshverdagen fikk Liv kolleger til å føle at de hørte til og at alle kunne bidra. Hun kom til Kristiansand som anestesisykepleier i 1989. Som anestesisykepleier var hun brennende opptatt av faget. Ikke overraskende ble hun derfor engasjert i ALNSF og var i mange år leder i ALNSF Vest-Agder. Hun var ikke redd for utfordring og heiet oss igjennom da vi i Kristiansand arrangerte ALNSF studiedager i 2005.  Engasjementet førte henne videre ut til blant annet verdenskongress i Lausanne i 2007 og i Ljubljana i 2012.

Utskrift

Nominasjonskomiteen søker kandidater til verv

ALNSF arbeider kontinuerlig for å videreutvikle anestesisykepleiernes utdanning, kompetanse, fag og funksjon. Dette er et arbeid som også bygger på mange ildsjelers iherdige og flotte innsats gjennom blant annet en rekke verv i organisasjonen. 2019 er et GF år og dermed også et valgår. Noen av disse ildsjelene ønsker i den anledning å gi stafettpinnen videre og vi takker for deres fantastiske innsats for organisasjonen og faget.

Utskrift

nsf weblogo

ALNSF er en faggruppe under Norsk Sykepleierforbund.

Kontaktinformasjon

ALNSF - Anestesisykepleiernes Landsgruppe av NSF

Norsk Sykepleierforbund
Tollbugata 22
Postboks 456, Sentrum 0104 Oslo

Mobil: 900 82 187 (Leder)