Nyheter fra ALNSF

ALNSF Fagkongress er igang!

ALNSF Fagkongress er igang. I år er ALNSF Vestfold og norges eldste (?) by Tønsberg vertskap. Dagen startet som seg hør og bør med inspirerende taler fra direktør ved sykehuset i vestfold, leder i NSF Vestfold, leder i ALNSF Vestfold og vår eigen Therese Jenssen Finjarn.

Andreas og Ine

Så langt har vi fått med oss foredrag om simulering som går paralelt med lederseminaret. Lederseminaret er åpent for alle, og i likehet med fagprogrammet spekket med spennende tema, så her må ein velge.

I skrivende stund står Espen Lindholm på scena, der har foreteller om kommunikasjon under vanskelig luftveg. Snart skal vi og får høre anestesisykepleier og traumekoordinator, Knut Magne Kolstadbråten fortelle om utfordriner med massiv trasfusjon. Dette må du ikke gå glipp av.

IMG 20180831 111423

Etter lunsj løfter vi blikket ut i verden og Presidenten i verdens organisasjonen for anestesileger, Jannicke Mellin-Olsen, hun er opptatt av det hun forteller som verdens glemte helsekrise. Det faktum at fem av syv milliarder mennesker ikke har tilgang til trygg anestesi. Det faglige programmert avrundes med Facing Africa med anestesisykepleier Gro Hotvedt.

IMG 20180831 113845

Men dagen er ikke over, vi har planer for middag, med byvandring og kos i oyenhagen, er du ikke påmeldt har du sjansen frem kl.17.00 i dag. Ta kontakt med Henning som du finner i registreingen ved resepsjonen.

 IMG 20180831 112516

Vi har i år en stor utstilling, og er så heldige at PB har stilt opp som hovedsponsor, vi registrerer at standen allerede er godt besøkt.

Utskrift

nsf weblogo

ALNSF er en faggruppe under Norsk Sykepleierforbund.

Kontaktinformasjon

ALNSF - Anestesisykepleiernes Landsgruppe av NSF

Norsk Sykepleierforbund
Tollbugata 22
Postboks 456, Sentrum 0104 Oslo

Mobil: 900 82 187 (Leder)